Over Fashailles

Na het verliezen van mijn eerste onderneming in Wimpers & Wenkbrauwen tijdens de covid-19-pandemie eind 2021, was ik niet klaar om het ondernemen in een eigen zaak op te geven. Het was mijn grootste droom sinds ik klein was om mijn eigen bedrijf te starten. Op 20 januari kreeg ik de grootste inspiratie dankzij mijn verloofde.

Graag stellen wij FASHAILLES aan u voor. De naam is een combinatie van Fashion & Versailles. Geïnspireerd door de liefdesverloving op 8 augustus 2020 in het prachtige Chateau Versailles. Een plek die niet alleen vol met geschiedenis zit, maar ook zoveel details en romantiek heeft. Het herinnert ons aan wat echt geluk en liefde betekent. 

Onze collectie sieraden, haaraccessoires en mode heeft een inspirerende Franse stijl en zal veel invloed hebben op de geschiedenis van Chateau Versailles. Haar grote fashion icon zoals Koning Louis XIV en Koningin Marie Antoinette. We hopen dat je net zoveel van onze collectie zult houden als wij en dat je de FASHAILLES-ervaring krijgt.

Liefs,
Mark en Trish.

English version