Levertijd en verzendkosten

Levertijden

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 15.00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat vermeld wanneer de levertijd afwijkt van de standaard. Mochten wij om wat voor reden dan ook de standaard of afwijkende levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Verzendkosten

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€6,95 (incl. BTW) voor bezorgen per post
€5,95 (incl. BTW) voor bestellingen die bij een servicepunt worden opgehaald.

Wij zijn wettelijk verplicht BTW te rekenen over verzendkosten. Omdat wij aan particulieren verkopen vermelden wij verplicht de verzendkosten op de website incl. BTW. De (lagere) verzendprijs excl. BTW staat bij het afrekenen en op de orderbevestiging en factuur vermeld.

Levering

De levering van onze producten verloopt via de postbode (PostNL) of de pakketbezorger van DHL of DPD. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.